Založit novou webovou stránku nebo e-shopChci nový web
 

ZÁKLADNÍ  ŠKOLA  HOSTOUŇ ‚ OKRES KLADNO

OBĚDY

 

STÁTNÍ SVÁTEK

 

  OBĚDY

Cena obědů 1.- 4. ročník =  24,-  Kč  /  5. ročník =  26,- Kč

Obědy je nutné zaplatit na účet školy  27-7170590287/0100

vždy do 15. dne kalendářního měsíce.   

ODHLAŠOVÁNÍ OBĚDŮ NA TEL. ČÍSLE  734 313 346 do 7.30hodin

             JÍDELNÍ  LÍSTEK      

   

 

 

Pondělí 15.10.

 

Polévka: Čočková polévka 

Složení: Hovězí vývar (celer), čočka, olej, cibule, slanina, pšeničná mouka, voda, majoránka, pepř, česnek, sůl, ocet

 

1. Kuřecí řízek, bramborová kaše

Složení: Kuřecí prsa, sůl, pepř, vejce, mléko, petrželka, pšeničná mouka, strouhanka, olej, kyselá okurka, brambory, margarín.

 

 

 

Úterý 16.10.

 

 

Polévka: Ruský boršč

Složení: hovězí přední, vepřová plec, hovězí vývar, bobkový list, nové koření, cibule, celer, petržel, mrkev, zelí, brambory, rajčata, cukr, slanina, paprika mletá, mouka pšeničná, smetana, červená řepa, citrón

 

1. Hovězí gulášek, těstovina, ovoce

Složení: hovězí maso, sůl, pepř, cibule, olej, rajčatový protlak, sladká paprika, majoránka, kmín, česnek, mouka pšeničná, vejce, mléko.

 

 

Středa 17.10.

 

Polévka: Mrkvovo-kukuřičná polévka s popcornem

Složení: Olej, cibule, pšeničná mouka, mrkev, kukuřice, petřželová nať, sůl, zeleninový vývar (celer).

 

1. Kuřecí palička pečená alá bažant s  rýží, okurkový salátek

Složení: Kuřecí palička, slanina, sůl, máslo, cibule, nové koření, pepř celý, rýže, okurka, ocet, cukr.

 

 

 

 

Čtvrtek 18.10.

 

Polévka: Kuřecí vývar s palačinkovými nudlemi a zeleninou

Složení: Kuřecí skelety, celer, petržel, mrkev, cibule, česnek, libeček, petrželka, nové koření, bobkový list, pepř celý, sůl, mléko, pšeničná mouka, vejce

 

1. Čočka na kyselo s vejcem a okurkou

Složení: Čočka, cibule, olej, hladká mouka, sůl, ocet, cukr, vejce, sterilovaná okurka.

 

 

 

 

Pátek 19.10.

 

Polévka: Hrachová polévka s krutónky

Složení: Hrách, olej, cibule, mouka, paprika mletá, majoránka, česnek, sůl, toastový chleba (pšeničná mouka, mléko), hovězí vývar (celer)

 

1. Červené krůtí karí, jasmínová rýže (nepálivé)

Složení: Krůtí prsa, mrkev, řapíkatý celer, hlíva ústřičná, červená kapie, žlutá kapie, červená kari pasta, rajský protlak, kokosové mléko, šťáva z limetky, koriandr, jasmínová rýže

 

TOPlist